Amsterdam InDesign User Group 2009 Volunteer Meeting and Celebration

Posted by Marco on Nov 21, 2009 in PR

By Gabriel: Het is een ongelofelijk jaar geweest voor ons als InDesign User Group! Sinds onze lanceerdatum op 27 mei 2008 zijn we explosief gegroeid tot ons huidige aantal van bijna 450 leden. Daarnaast zagen dit jaar ook twee belangrijke pijlers voor de toekomst van onze groep het licht: ons forum en het nIDug Magazine. Het forum is bij uitstek geschikt om met elkaar te discussiëren over de onderwerpen die je als InDesign/InCopy dagelijks tegenkomt, maar het is eveneens de plek om te discussiëren over onderwerpen in ons eveneens gloednieuwe nIDug Magazine. Het eerste Nederlandse digitale magazine wat zich exclusief richt op de InDesign/InCopy gebruikers van Nederland. Meer dan genoeg redenen voor een feestje!

Deze groei zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder een gemotiveerde groep vrijwilligers die hun steentje bijdragen! Om deze mensen in het zonnetje te zetten (maar ook om nieuwe mensen met passie aan te trekken) vieren wij op 11 december 2009 een feestje. Als je meer wil weten over wat er allemaal komt kijken bij het draaiende houden van de User Group, en misschien zelfs de InDesign User Group wil steunen als vrijwilliger, dan wil je hier bij zijn. Tijdens deze eerste jaarlijkse vrijwillgersbijeenkomst ontmoet je in ieder geval de mensen die nu voor en achter de schermen actief zijn, je krijgt te horen op welke manier je wellicht een bijdrage kunt leveren, en je kunt je meteen aanmelden. Voor de duidelijkheid: iedereen is welkom.

Gabriel Powell zal als voorzitter uit de doeken doen wat we tot nu toe hebben bereikt, maar vooral ook wat we allemaal nog willen doen. Hij zal jullie een kijkje geven in de huidige financiële situatie. Maar misschien nog wel het belangrijkste van alles: hij zal de huidige groep vrijwilligers aan een ieder voorstellen en uit de doeken doen wat er voor mogelijkheden in het verschiet liggen om een bijdrage te leveren. Na de introductie is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de invulling van de verschillende posities. Als jij denkt een bijdrage te kunnen leveren, dan is dit ook de mogelijkheid om je aan te melden! Als alle formaliteiten zijn afgehandeld gaan we met zijn allen onder het genot van een hapje en een drankje het jaar op gepaste wijze afsluiten.

Mocht je je willen aanmelden als vrijwilliger maar niet bij deze meeting aanwezig kunnen zijn, laat het Gabriel dan even weten.

Datum, tijd, en locatie
Vrijdag, 11 December, 2009
14:30 tot 17:00
Adobe Systems – Amsterdam
Hoogoorddreef 54a
1101 BE Amsterdam ZO

Agenda
14:30-15:00 – Inloop en ontvangst
15:00-15:30 – Welkom & Introductie – Gabriel Powell
15:30-16:15 – Meet the Volunteers & Registration
16:15-16:30 – Verloting
16:30-17:00 – Celebration

Vooraf inschrijven vereist.

Hits: 1948 Comments: 0
Commenting is not available in this weblog entry.