‘Documents on Track’ Event in Amersfoort

Posted by Marco on Nov 1, 2009 in PR

Donderdag 5 november wordt in Amersfoort het ‘Documents on Track’ event gehouden. De organisatie is in handen van VIP, Graficus en Ricoh en het event richt zich op grafische ondernemers. Documents on Track heeft enkele goede sprekers met erg leerzame topics weten te strikken waaronder:

Trends in de markt door Henk Gianotten:
Integrale (multi)mediaproductiesystemen, de toepassing van standaards als PDF/X, PDF/ en ISO 12647 voor printproductie, outsourcemogelijkheden, W2print en het spagaat van “standaards en flexibiliteit”.

Inkopen en zelf doen of uitbesteden door Hans Kaashoek
Papieren communicatie blijft de belangrijkste vorm van klanteninteractie. Het uitbesteden van het ‘printwerk’ wordt vaak gezien als een aantrekkelijke oplossing. Dat vraagt om een strategie, om aandacht en om continue vernieuwing. Hans Kaashoek zet de criteria op een rijtje en presenteert actuele aandachtspunten voor een succesvolle keuze tussen outsourcing en insourcing.

Management van veranderingen in drukkerijen’ door Richard van Hoorn
Richard van Hoorn licht de resultaten toe van zijn recente onderzoek naar de veranderingen rond het drukken en printen en geeft inzicht in strategische succesfactoren. Hij brent in kaart welke grafische ondernemers ook onder de huidige moeilijke economische omstandigheden succesvol weten te opereren.

Transactieoverzichten met reclame door Oscar Dubbeldam
Het transactieoverzicht, oftewel de mobiele telefoonnota, het credit card overzicht of de energierekening, zou een prima drager zijn om reclameberichten aan toe te voegen. Technisch is het geen probleem, maar wie zit er op te wachten? Oscar Dubbeldam schetst de voorwaarden voor een succesvolle toepassing van transpromo.

Eenduidig kleurresultaat bij huisstijlen in print door Henk Gianotten
De overheid introduceert een nieuwe huisstijl. Henk Gianotten weet als grafisch vakspecialist hoe de ISO 12647 standaard hierbij een cruciale rol kan spelen op het gebied van kleurbeheersing en huisstijlbewaking. Hij is ondertussen wel gewend geraakt aan de scepsis die hij in de drukkerswereld soms ontmoet. ‘Je moet blijven duwen, blijven herhalen, blijven overreden om het belang van standaardisatie te laten doordringen.’

Meer informatie en gratis inschrijven kan hier.

Hits: 1785 Comments: 0
Commenting is not available in this weblog entry.