Voorzet introduceert VoorWeb™ 2.0

Posted by Marco on Nov 24, 2009 in PR

By Leon: Voorzet – Consultancy & Solutions – introduceert de tweede grote release van zijn bekroonde Web-to-Print oplossing genaamd VoorWeb™. Nieuw in VoorWeb™ versie 2.0 zijn ondermeer een compleet nieuwe en zeer uitgebreide winkelwagen, volledige ondersteuning voor zowel 8 als 16-bit transparante PNG beelden, het on-the-fly produceren van Certified PDF bestanden en meer-talen ondersteuning. Momenteel zijn alleen nog taalmodules beschikbaar in het Engels en Nederlands, vanaf de eerste helft van 2010 zullen er ook diverse andere Europese talen beschikbaar komen, waaronder Frans, Duits en Spaans.

Naast de vele verbeteringen onder de motorkap is er ook flink wat andere nieuwe functionaliteit toegevoegd, waarvan er veel op verzoek zijn van de steeds groter wordende groep gebruikers van VoorWeb™. Léon van Schie, Directeur / Eigenaar van Voorzet, meldt voorts dat het bedrijf druk bezig is om ook het product via andere verkoopkanalen aan te gaan bieden.

“Om onze afzetkanalen te vergroten, vinden er momenteel – in een vergevorderd stadium – gesprekken plaats met diverse strategische partners binnen de Printing Industrie. VoorWeb™ zal via hen ook direct aangeboden gaan worden aan de klanten van deze printer/copier fabrikant/leveranciers.” zo laat Van Schie de redactie weten. “We gaan met deze move ook wat meer buiten de traditionele doelgroep – drukkerijen en grafische full-service bureaus – ons product aan te bieden. Want ook binnen het corporate segment kan men enorm veel voordeel behalen met web-to-print toepassingen voor ondermeer de interne repro- en marketing-afdelingen.”

VoorWeb 2.0 zal in de nacht van 26 op 27 november a.s. gratis beschikbaar gesteld worden aan alle gebruikers. Meer informatie hierover kunnen klanten terugvinden op het beveiligde deel van www.voorweb.info.

Hits: 2282 Comments: 0
Commenting is not available in this weblog entry.