Werken met OpenX & OpenX Masterclass in Amsterdam

Posted by Marco on Apr 30, 2010 in PR

Op donderdag 3 juni 2010 organiseert OpenX guru Eric Geurts een cursus “Werken met OpenX” en een cursus OpenX Master Class in Amsterdam.

Cursus “Werken met OpenX”
Deze cursus is bedoeld voor mensen die de OpenX software willen gaan gebruiken voor het beheer van advertenties op één of meerdere websites. Het niveau is bedoeld voor mensen die geen kennis of ervaring hebben met OpenX, of die hun kennis over OpenX willen opfrissen. Er is geen specifieke technische kennis nodig, ervaring met het gebruik van internet is voldoende. (Meer informatie, downloaden van de brochure en aanmelden kan hier).

OpenX Master Class
Deze master class is bedoeld voor ervaren gebruikers van de OpenX software die hun kennis willen vergroten en extra toepassingsmogelijkheden willen ontdekken. Aan de hand van de vragen en onderwerpen die de deelnemers zelf aandragen wordt het programma voor de master class samengesteld. (Meer informatie, downloaden van de brochure en aanmelden kan hier).

Marco: Zelf heb ik voor verschillende OpenX projecten met Erik samengewerkt en Erik weet precies hoe hij complexe zaken eenvoudig moet uitleggen en kan voor je de meest complexe advertentie-netwerken uitrollen. Als je overweegt ‘iets meer dan alleen GoogleAds’ te gaan doen met je website of blog dan is OpenX iets voor jou. Er is ook een OpenX Hosted waarvoor je zelf niets hoeft te installeren. Gebruik ervan is kosteloos.

Hits: 1988 Comments: 0
Commenting is not available in this weblog entry.